Orcs Must Die! 3: Eerste blik op levels en maps van de Stadia exclusive

Nieuws
woensdag, 10 juni 2020 om 8:00
9e3cb962fbfae966bbd6a86ffc9dddae
Orcs Must Die! 3 heeft een eerste blik gedeeld op een level dat in de Stadia exclusive game terechtkomt, Robot Entertainment brengt de game in de zomer van 2020 uit.

Meer orcs, wapens en ...

Robot Entertainment heeft op Twitter de eerste afbeeldingen gedeeld voor hun komende Stadia Exclusive game, Orcs Must Die! 3. Recentelijk kreeg de game nog een release date trailer waarin de launch-periode werd afgebakend tot de zomer van 2020, bekijk de trailer hieronder:
In de tweetvan ontwikkelaar Robot Entertainment zien we een aantal afbeeldingen van maps waar spelers hun kasteel moeten zien te verdedigen tegen hordes orcs. We zetten de foto's hieronder voor je neer:
Orcs Must Die! 3 is een tower defense game waarbij de speler het als een menselijke soldaat opneemt tegen aanvalsgolven vol met orcs. De game krijgt een verhaalmode net als interessante 'War Scenarios' die een extra uitdaging moeten bieden aan de speler, verder belooft de ontwikkelaar dat deze Google Stadia Exclusive meer wapens, spreuken en valstrikken bevat voor oude en nieuwe spelers om van te genieten.