Stadia-winkel nu ook in je Chrome-browser te vinden

Nieuws
maandag, 09 december 2019 om 11:31
2c5f43d9175339b340c069e591a4059b
Google heeft zijn Stadia-winkel voor de Chrome-browser geopend. Je kan voortaan nieuwe games ontdekken en aanschaffen vanuit je browser op de pc.

Stadia-winkel in Chrome

Wie games wil kopen op Stadia zal niet langer alleen naar de applicatie op zijn telefoon moeten grijpen. Google heeft de Stadia-winkel in zijn Chrome-browser geopend, dat maakt Google bekend in een community-update. Je kan nu de volledige Stadia-bibliotheek terugvinden, informatie over games bekijken en spellen aankopen. Je vindt de winkel hier.
De opbouw van de winkel voor Chrome ziet er precies hetzelfde uit als wat we gewend zijn van de Stadia-applicatie. Eerst zie je een overzicht van de beste Stadia-games volgens Google, gevold door alle spellen die deel uitmaken van Stadia Pro, 'Meer games om te ontdekken' en een lijst met alle spellen.

Final Fantasy XV-fout

Google heeft in zijn community-update ook meer bekend gemaakt over een fout in de game Final Fantasy XV. In een eerder artikel schreven we dat die game vaak problemen vertoonde met het bewaren van je voortgang is saveslots. Dat probleem is nu verholpen voor alle gebruikers.
Heb jij problemen ondervonden met de fout in Final Fantasy? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. Laat ook van je horen in onze gezellige Stadia-groep op Facebook.