Disney+

Disney+ is een video-on-demand (OTT) streamingdienst die eigendom is van The Walt Disney Company. Het werd gelanceerd in de Verenigde Staten op 12 november 2019 en is sindsdien uitgerold naar meer dan 100 landen.
Disney+ biedt een breed scala aan content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Het bevat zowel klassieke films en series als nieuwe Originals. Enkele van de meest populaire titels op Disney+ zijn:
  • Disney-klassiekers: Sneeuwwitje en de zeven dwergen, De Leeuwenkoning, Aladdin, Frozen, Toy Story
  • Pixar-films: Toy Story, Finding Nemo, Monsters Inc., Inside Out, Coco
  • Marvel-films en series: The Avengers, Iron Man, Captain America, The Mandalorian, Loki
  • Star Wars-films en series: Star Wars: Episode IV - A New Hope, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, The Mandalorian, The Book of Boba Fett
  • National Geographic-documentaires: Planet Earth, Blue Planet, The World According to Jeff Goldblum, Free Solo
Disney+ is beschikbaar op een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, computers, streaming-apparaten en smart-tv's. Het abonnement kost € 10,99 per maand of € 109,90 per jaar.
Disney+ is een populaire streamingdienst die een breed scala aan content biedt voor het hele gezin. Het is een geweldige manier om te genieten van klassieke Disney-films, nieuwe Originals en meer.

NIEUWS