1923 Seizoen 2: Wanneer kunnen we nieuwe avonturen verwachten?

Films & Series
donderdag, 05 september 2024 om 11:47
1923 1
Het langverwachte tweede seizoen van de populaire serie 1923 houdt fans al een tijdje in spanning. Wanneer kunnen we de Dutton-familie weer ontmoeten en verder duiken in de wereld van het Wilde Westen?
Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een exacte releasedatum, is het zeker dat seizoen 2 van 1923 in de maak is. De serie, die zich afspeelt in de jaren '20 en een prequel is van Yellowstone, heeft met zijn indrukwekkende cast en spannende verhaallijn een groot publiek weten te bereiken.
Wat weten we tot nu toe?
  • Bevestiging: Paramount+ heeft al bevestigd dat er een tweede seizoen komt.
  • Productie: De opnames voor seizoen 2 zijn gestart, maar vanwege de schrijversstaking in Hollywood is de productie tijdelijk stilgelegd.
  • Verwachtingen: Aangezien de opnames al zijn begonnen, is het aannemelijk dat seizoen 2 ergens in 2025 in première zal gaan.
Waarop kunnen we ons verheugen?
Hoewel de plotdetails nog geheim zijn, kunnen we ervan uitgaan dat seizoen 2 net zo spannend en meeslepend zal zijn als het eerste seizoen. Verwacht meer familiedrama, gevaarlijke ontmoetingen met rivaliserende families en de voortdurende strijd om het voortbestaan van de Dutton-ranch.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over 1923 seizoen 2
Hou dan NextPlay of Nieuwdezeweek in de gaten of check de officiële kanalen van Paramount+, SkyShowtime en de acteurs.
Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die tot op heden beschikbaar zijn. De releasedatum kan nog wijzigen.

1923 Season 1 Recap

1923 (2022) on IMDb
De cast van 1923 seizoen 2 bestaat grotendeels uit terugkerende acteurs uit het eerste seizoen, met enkele nieuwe toevoegingen. Hier zijn de belangrijkste castleden:
  • Harrison Ford als Jacob Dutton - De patriarch van de familie Dutton die de ranch in Montana probeert te behouden te midden van moeilijke tijden.
  • Helen Mirren als Cara Dutton - De sterke en ondersteunende vrouw van Jacob die een belangrijke rol speelt in de familie.
  • Brandon Sklenar als Spencer Dutton - De avontuurlijke neef van Jacob en Cara die zijn eigen weg naar huis moet vinden na een dramatisch einde van seizoen 1.
  • Julia Schlaepfer als Alexandra - De vrouw van Spencer, die gescheiden van hem raakt na een conflict.
  • Aminah Nieves als Teonna Rainwater - Een jonge vrouw die worstelt om te ontsnappen aan haar traumatische verleden.
  • Timothy Dalton als Donald Whitfield - De belangrijkste antagonist van seizoen 2, die vastbesloten is om de Dutton-ranch in handen te krijgen.
  • Jerome Flynn als Banner Creighton - Een terugkerend personage dat ook in seizoen 2 een belangrijke rol zal spelen.
  • Michelle Randolph, Brian Geraghty, Darren Mann, Sebastian Roché, en Robert Patrick keren ook terug in hun rollen van seizoen 1, gezien hun personages nog steeds van groot belang zijn voor het verhaal.
Deze castlijst biedt een combinatie van vertrouwde gezichten en nieuwe dynamieken die het tweede seizoen spannend maken voor fans van de serie.
Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op SkyShowtime, of op de andere streamingdiensten, volg dan de dagelijkse updates op NieuwDezeWeek.