Apples Never Fall: Onthulling van familiegeheimen in een meeslepende serie

Films & Series
dinsdag, 16 april 2024 om 12:59
applesneverfall s01 eng keyartbranded minibranding st 16x9 3840x2160
Apples Never Fall, een serie een boeiende mix van familiegeheimen, competitie en een mogelijke moord.
In Apples Never Fall volgen we de ogenschijnlijk perfecte familie Delaney. Stan (gespeeld door Sam Neill) en Joy (gespeeld door Annette Bening), voormalige tenniscoaches, verkopen hun tennisacademie en verheugen zich op extra quality time met hun vier volwassen kinderen: Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, en Essie Randles. Maar alles verandert wanneer een gewonde jonge vrouw bij de familie aanklopt en Joy Delaney kort daarna plotseling verdwijnt.
Apples Never Fall is gebaseerd op de boeken van Liane Moriarty, die niet alleen bestsellers waren, maar ook de gelijknamige series zoals Big Little Lies en Nine Perfect Strangers tot succes maakten. De cast van Apples Never Fall is al even indrukwekkend, met acteurs als Annette Bening, Sam Neil en Alison Brie. Hun talent en de intrigerende verhaallijn zullen ongetwijfeld bijdragen aan het succes van deze serie.
Melanie Marnich (schrijver/showrunner/uitvoerend producent): "Wat ikzelf onweerstaanbaar vind is een verhaal dat voelt als een meeslepende vakantie, weg van het leven ... en tegelijk toch een heerlijk verhaal is over het leven. En dat is: Apples Never Fall, van Liane Moriarty."
David Heyman (uitvoerend producent): “Apples Never Fall is Liane Moriarty op haar allerbest en ik ben immens dankbaar en trots dat ze mij de kans heeft gegeven om er een serie van te maken. Zien hoe de gebeurtenissen rond de familie Delaney zich ontwikkelen, met hun perfecte masker waarachter vele geheimen schuilgaan, is soms hilarisch, dan weer teder en ontroerend, maar altijd aangrijpend. Liane's personages zijn levendig en complex, en het verhaal dat ze vertelt gaat over hoe degenen van wie we het meeste houden ons ook de meeste pijn kunnen doen. Dit leken mij allemaal de juiste ingrediënten voor een meeslepende serie. En onze sensationele showrunner Melanie Marnich, samen met onze fantastische cast onder leiding van Annette Bening en Sam Neill, hebben het boek op de meest spannende en aangrijpende manier tot leven gebracht.”
Apples Never Fall (2024) on IMDb
Alle afleveringen van Apples Never Fall zijn vanaf 23 april hier exclusief te streamen op SkyShowtime. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op SkyShowtime, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.