Binnenkort op Netflix: Mea Culpa

Films & Series
woensdag, 21 februari 2024 om 13:34
mea culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Mea Culpa is een spannende thriller die vanaf 23 februari 2024 op Netflix is te zien. De film is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Tyler Perry, die ook een bijrol speelt. De hoofdrol wordt gespeeld door Kelly Rowland, die ook als producent fungeerde. Andere belangrijke rollen zijn voor Trevante Rhodes, Sean Sagar, Nick Sagar en RonReaco Lee.
De film gaat over Mea Harper (Rowland), een strafrechtadvocaat die de zaak aanneemt van Zyair Malloy (Rhodes), een kunstenaar die wordt beschuldigd van het vermoorden van zijn vriendin. Mea raakt al snel verstrikt in een web van leugens, lust en gevaar, terwijl ze probeert de onschuld of schuld van haar verleidelijke cliënt te achterhalen. Maar iedereen blijkt iets te verbergen te hebben.
Mea Culpa is geïnspireerd door de klassieke thrillers uit de jaren 80 en 90, en combineert romantiek, mysterie en actie. Perry vertelde aan Tudum dat hij het leuk vond om “het beste en het slechtste van de mensheid te verkennen via het genre van een exotische thriller”. Hij prees ook de samenwerking met Rowland, die volgens hem veel goede ideeën inbracht. Rowland was op haar beurt erg te spreken over Perry’s openheid en communicatie. Ze had ook veel chemie met Rhodes, die ze een “droom” noemde.
mea culpa netflix
Mea Culpa is de vierde film van Perry voor Netflix, na A Fall from Grace, A Madea Family Funeral en A Jazzman’s Blues. Hij werkt momenteel aan zijn vijfde project voor de streamingdienst: Six Triple Eight, het waargebeurde verhaal over de eerste en enige vrouwelijke legerkorps-eenheid van kleur die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het buitenland werd gestationeerd, met Kerry Washington in de hoofdrol.
Mea Culpa (2024) on IMDb
Mea Culpa is een film die de kijkers op het puntje van hun stoel zal houden, en die laat zien hoe ver sommige mensen bereid zijn te gaan voor liefde, macht en gerechtigheid. De film is hier te zien op Netflix.