De Tatta's: de serie binnenkort te zien op Prime Video

Films & Series
donderdag, 22 februari 2024 om 20:29
de tattas
Na het succes van de films De Tatta's en De Tatta's 2 kondigt Prime Video nu een zesdelige komedieserie aan, De Tatta's: de serie.
Prime Video maakt vandaag bekend dat er dit jaar een nieuwe Nederlandse Original serie, De Tatta’s: de serie, komt. De zesdelige Nederlandse serie is een vervolg op de succesvolle gelijknamige films over de familie van Kampen (alias De Tatta’s). In deze nieuwe serie volgen we het verhaal van de familie terwijl ze zich aanpassen aan de nieuwe levensstandaard in hun kleine appartement en steeds verder inburgeren in de multiculturele 'Hollandwijk'. Ondanks dat ze hebben ervaren dat geld niet gelukkig maakt, blijven ze worstelen met financiële uitdagingen en moeten ze creatief en ondernemend zijn om rond te kunnen komen.
In De Tatta’s: de serie belanden de Tatta’s in bizarre avonturen dankzij verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag. Bekende gezichten waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke keren terug in hun vertrouwde rollen.
De zesdelige reeks wordt geproduceerd door Brabant Films, Talent United en Amazon Studios, de regie is in handen van Jamel Aattache.
Geregisseerd door: Jamel Aattache
Geproduceerd door: Amazon Studios, Brabant Films en Talent United
Geschreven door: Donny Singh
Cast: Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Elisa Beuger, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke
Wil je dagelijks weten wat er nieuw is op Prime Video of wanneer De Tatta's: de serie online staat, volg dan NieuwDezeWeek.
De film De Tatta's kun je hier al zien op Prime Video.