Een Vermiste Moeder en een Bewogen Reis: Fancy Dance debuteert op Apple TV+ deze Juni

Films & Series
maandag, 17 juni 2024 om 15:11
apple tv fancy dance key art 16x9
De nieuwe film Fancy Dance, geregisseerd door Erica Tremblay, komt op 28 juni naar Apple TV+.
De film vertelt het ontroerende verhaal van Jax (Lily Gladstone) en haar nichtje Roki (Isabel Deroy-Olson), die samen op reis gaan om Roki's vermiste moeder te vinden.
Na de verdwijning van haar zus is Jax gedwongen om voor Roki te zorgen op het Seneca-Cayuga-reservaat in Oklahoma. Ze leven in armoede, maar Jax is vastberaden om Roki een goed leven te bieden. Wanneer Roki wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een powwow in Oklahoma City, ziet Jax haar kans om haar zus te vinden.
Ondanks de risico's gaan Jax en Roki op pad. Onderweg komen ze in contact met verschillende mensen die hen helpen bij hun zoektocht. Ze leren ook meer over hun eigen identiteit en cultuur.
Fancy Dance is een krachtige film over de band tussen moeder en dochter, en over de kracht van familie en gemeenschap. De film is geprezen om zijn realistische weergave van het leven op het reservaat, en om de sterke acteerprestaties van Gladstone en Deroy-Olson.
Fancy Dance (2023) on IMDb
Fancy Dance is vanaf 28 juni hier te zien op Apple TV+. Wil je weten wat je nog meer kunt bekijken op Apple TV+, of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.