Emma en Dexter: Twee Levens Verweven in One Day op Netflix

Films & Series
door Redactie NextPlaydonderdag, 08 februari 2024 om 4:01
one day 2
Emma en Dexter ontmoeten elkaar voor het eerst op de avond van hun afstuderen. Morgen moeten ze hun eigen weg gaan.
One Day is een Netflix-serie die het verhaal vertelt van verschillende personages wiens levens met elkaar verweven raken door een gedeelde gebeurtenis op één dag. De serie neemt de kijker mee op een emotionele reis vol verrassingen en onverwachte wendingen. Zo zien we Emma en Dex navigeren door liefdes, verliezen, successen en tegenslagen gedurende twee decennia.
Centraal in de serie staat de kracht van menselijke relaties en de impact van kleine momenten op ons leven. Van liefde tot verlies, van vreugde tot verdriet, One Day verkent de complexiteit van de menselijke ervaring met subtiliteit en empathie.
One Day is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van David Nicholls, weet je te raken met zijn emotionele verhaal. Acteurs Ambika Mod en Leo Woodall leveren prachtige vertolkingen als Emma en Dex, beiden zoekend naar hun plek in de wereld terwijl ze hun band met elkaar in stand proberen te houden.
one day
One Day is een verfrissende kijk op liefde en relaties. Duik hier in de romantische wereld van "One Day" op Netflix. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.
One Day (2024) on IMDb