Ex on the Beach: Double Dutch All-Stars maakt 8 deelnemers bekend

Films & Series
woensdag, 28 februari 2024 om 7:57
exonthebeach
Er staat een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch voor de deur met dit jaar een speciale All Stars editie met 8 bekende deelnemers. Vanaf 7 april zullen acht oud-bekenden weer in een huis gestopt worden, waar ze worden geconfronteerd met een leger aan exen.
De line-up van de eerste acht deelnemers werd gedeeld door MTV met daarbij de tekst: "Komen deze namen je bekend voor?. Op de foto zie je oud-deelnemers Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Zij moeten volgens MTV de gouden combinatie zijn voor een helse vakantie in Colombia. Ja, de deelnemers mogen dit jaar afreizen naar het prachtige Colombia!
Van links naar rechts kun je Elias herkennen als 'de man met de ketting', die ook al aan een eerder All Stars seizoen mee heeft gedaan. Shirley heeft recentelijk nog deelgenomen aan Echte Meisjes in de Jungle, en Luca, Ayleen, Maxim, Yara-Nour, Ivory en Michelle waren in recentelijke seizoenen van het programma te zien.
De eerste reacties van kijkers zijn niet mals. Zo reageert Shubstyle op Instagram: "Niemand heeft gevraagd om Ivory", en reageert Jornzaal05 op het aankondiginsbericht met: "Als die Maxim niks gaat doen ga ik echt van mijn stok." Veel kijkers missen ook een aantal geliefde deelnemers van vorige seizoenen. Zo zien we in de reacties de vraag of Lesley, Marc Junior, MJ, Dusty, Keanu, Dylan, Janey en anderen nog terug mogen keren dit seizoen. De grootste vraag wordt gesteld door joochem_ op Instagram: "Hoe zijn DIT allstars." Natuurlijk kunnen er nog veel ex-en voorbij komen die kijkers graag willen zien, maar daarvoor moeten we afwachten wat er dit seizoen allemaal gebeurt.
Ex on the Beach: Double Dutch All Stars wordt elke zondag avond uitgezonden om 22:00 uur op MTV en verschijnt iets later ook op Videoland. Kun je niet wachten om alvast wat te zien van dit seizoen, dan kun je deze korte teaser van MTV hieronder bekijken.