Fallout Seizoen 2 aangekondigd bij Prime Video

Films & Series
vrijdag, 19 april 2024 om 7:47
falloutprime
Fallout krijgt een tweede seizoen bij Prime Video. Vannacht werd aangekondigd dat de ongekend populaire serie gebaseerd op de gaming franchise zijn verhaal gaat voortzetten. Het verhaal van Lucy, de Ghoul en Maximus zet zich voort!
"Jonah, Lisa, Geneva en Graham hebben de wereld overgenomen met deze baanbrekende, wilde rit van een show. De lat lag heel hoog voor liefhebbers van deze iconische video game en tot dusver zijn de verwachtingen overtroffen, terwijl miljoenen nieuwe fans bij de franchise komen", stelt Amazon MGM Studios hoofd Jennifer Salke in een statement.
"De cast die wordt geleid door Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins en Kyle MacLachlan hebben het fantastisch gedaan", gaat het statement verder. "We willen graag Jonah en Lisa, en onze vrienden bij Bethesda bedanken voor de show, net als Geneva en Graham die hebben geholpen als showrunners. We zijn zeer blij aan te kondigen dat er een tweede seizoen komt net een week nadat de kijkers een week geleden de surrealistische wereld van Fallout hebben ontdekt."
Het eerste seizoen van Fallout was op de dag van release in zijn geheel te zien op Prime Video en nam in rap tempo de wereld over. Zowel fans van de games als nieuwe fans zijn zeer te spreken over de populaire serie. De populariteit van de show belooft ook lucratief te zijn voor Bethesda, de maker van de games. Kijkers van de show downloaden massaal de Fallout games en spelen dagelijks in grote getalen.
Er gingen al langer geruchten dat Fallout een tweede seizoen zou krijgen. Vorige week werd nog bekend dat de staat van Californië een belastingkrediet van $25 miljoen heeft uitgekeerd aan de serie om het volgende seizoen daar op te nemen. Daarbij waren er nog te veel vragen na het eerste seizoen, en een open einde, om het verhaal hier te laten stoppen.