LOL: Last One Laughing Seizoen 2 start binnenkort

Films & Series
dinsdag, 21 november 2023 om 13:15
lol last one laughing seizoen 2 trailer
Prime Video heeft bekend gemaakt dat in seizoen tweede van de populaire comedyshow "LOL: Last One Laughing" wederom Henry van Loon en Bas Hoeflaak te zien zijn. Daarnaast zullen ook actrice Annick Boer, TikTok-ster Pieter Valley, en de wereldkampioenen breakdance India Sardjoe en Menno van Gorp hun opwachting maken in seizoen 2.
Verser zal het nieuwe seizoen bestaat uit Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer en Rayen Panday. In de populaire Prime Video comedy show gaan zij de uitdaging aan om elkaar aan het lachen te krijgen.
655b224a41db6
Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn opnieuw de gastheren van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing. In deze hilarische competitie worden tien toptalenten uit de wereld van comedy en film in een afgesloten ruimte geplaatst, waar ze de uitdaging aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen. Wie ontvangt binnen vijf minuten al een waarschuwing? Wie valt in zijn eigen val? Welke deelnemer lacht twee keer op rij en wordt direct uit het spel gezet? Wie gelooft dat het snuiven van spaghetti een goed idee is, en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te creëren? De ultieme vraag blijft: wie kan gedurende zes uur standhouden zonder te lachen en mag zichzelf de winnaar van LOL: Last One Laughing seizoen 2 noemen? Philippe Geubels en Jeroom Snelders hanteren een meedogenloze benadering door het kleinste glimlachje direct te bestraffen met een genadeloze druk op de zoemer. Een waarschuwing volgt bij de eerste lach, en bij de tweede lach is de deelnemer uit het spel.
Vanaf 27 december zijn de eerste twee afleveringen van de comedy show LOL: Last One Laughing exclusief te zien op Prime Video, gevolgd door aflevering drie en vier op woensdag 3 januari 2024 en aflevering vijf en zes op woensdag 10 januari 2024