Max Original-serie The Girls on the Bus heeft een release datum

Films & Series
vrijdag, 09 februari 2024 om 11:18
christina elmore mel 65c5fc3ef2613
The Girls, een Max Original-serie, belicht de dynamiek en uitdagingen van vier journalisten die samen de campagnetrail van de presidentsverkiezingen betreden.
The Girls on the Bus volgt het verhaal van vier journalisten met diverse achtergronden in de journalistiek die gezamenlijk de campagnetrail van de presidentsverkiezingen betreden. Centraal staat Sadie McCarthy (gespeeld door Melissa Benoist), een journalist die heimwee heeft naar een tijdperk waarin campagneverslaggeving een andere glans had en alles opzij zet om een presidentskandidaat te volgen.
Wanneer Sadie zich aansluit bij de campagnebus, ontstaat er geleidelijk een hechte band tussen haar en haar drie concurrenten, Grace (gespeeld door Carla Gugino), Lola (gespeeld door Natasha Behnam) en Kimberlyn (gespeeld door Christina Elmore). Ondanks hun verschillen bloeit er een sterke vriendschap op terwijl ze vanaf de frontlinie getuige zijn van alle drama en intriges die gepaard gaan met de race naar het Witte Huis.
De Max Original-dramaserie The Girls on the Bus, van Warner Bros. Television, gaat op donderdag 14 maart met twee afleveringen in première op HBO Max, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 9 mei.
Wil je dagelijks weten wat nieuw is op HBO Max of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.