Nieuw op Netflix: Zabij mnie, kochanie

Films & Series
door Redactie NextPlaydinsdag, 13 februari 2024 om 4:45
zabij mnie kochanie
Een winnend lot heeft grote gevolgen voor een getrouwd stel: ze bedenken allebei een plan om elkaar te vermoorden voor het prijzengeld.
Natalia (Książkiewicz) en Piotr (Banasiuk) zijn een getrouwd stel dat in financiële problemen zit. Wanneer ze de loterij winnen, lijkt hun geluk compleet. Echter, de winst drijft hen ook tot wanhoop: ze beginnen te fantaseren over hoe ze elkaar kunnen vermoorden om de hele pot te erven.
De trailer van "Zabij mnie, kochanie" geeft alvast een spannende voorproefje van de film. We zien Natalia en Piotr die steeds meer geobsedeerd raken door het idee om elkaar te vermoorden. De film belooft een spannende mix te worden van thriller, komedie en drama.
Naast Książkiewicz en Banasiuk, schitteren ook Agnieszka Więdłocha ("Chyłka"), Piotr Rogucki ("Powidoki") en Mikołaj Roznerski ("M jak miłość") in de film. De regie is in handen van Filip Zylber, die bekend staat om zijn donkere en humoristische films. De film heeft een origineel concept, een sterke cast en een getalenteerde regisseur. De film is zeker een aanrader voor fans van thrillers met een vleugje zwarte humor.
Zabij mnie, kochanie is vanaf nu hier te zien op Netflix. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Netflix of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.