Nieuw Prime Video candid camera programma De Prank Show

Films & Series
donderdag, 21 december 2023 om 10:39
de prank show 2
Giel de Winter host nieuw Prime Video candid camera programma De Prank Show, ,met onder andere André Hazes, Monique Westenberg, Bas Smit, Shirma Rouse en Jim Bakkum.
Vanaf 2 februari schittert Giel de Winter als de presentator van het gloednieuw candid camera-programma op Prime Video genaamd "De Prank Show". In elke aflevering neemt Giel zowel bekende als onbekende Nederlanders in de maling, waarbij de pranks plaatsvinden op straat, in cafés en zelfs in supermarkten. De verrassing ligt altijd op de loer, want je weet nooit of, en zo ja, wanneer je het slachtoffer wordt van een prank.
de prank show
In de eerste aflevering krijgt Monique Westenberg eindelijk de kans om zoete wraak te nemen op André Hazes, met de hulp van Giel en zijn team. Andere bekende gezichten die voorbij zullen komen in "De Prank Show" zijn onder andere Jim Bakkum, Shirma Rouse, Bas Smit, Xander de Bousonjé, Stefan Jurriëns, Samantha Steenwijk en Esmée van Kampen. Het belooft een hilarisch avontuur vol onverwachte wendingen en komische situaties te worden.
De Prank Show is geproduceerd door ITV Studio Nederland en wordt op 2 februari 2024 gelanceerd op Prime Video. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Prime Video, check dan de updates op NieuwDezeWeek.