SkyShowtime onthult de officiële trailer en premièredatum van het nieuwe historisch kostuumdrama Mary & George

Films & Series
door Redactie NextPlaydonderdag, 08 februari 2024 om 11:34
maryandgeorge s01 eng keyartbranded minibranding st 16x9 3840x2160 1
SkyShowtime presenteert de officiële trailer en de premièredatum van het gloednieuwe historische kostuumdrama "Mary & George.
In deze meeslepende psychodramatische vertelling, drijft Mary Villiers haar charismatische zoon George aan om de invloedrijke koning James VI van Schotland en I van Engeland te verlokken. Met bedrieglijke plannen en doortrapte strategieën banen ze zich een weg naar de hoogste regionen van het Britse hof, terwijl de grenzen van hun moeder-zoonrelatie steeds verder worden opgerekt. Temidden van weelderige decadentie en politieke intriges gaan ze tot het uiterste om de loop van de geschiedenis te veranderen, maar de prijs van macht en ambitie dreigt hun onderlinge band te verscheuren.
Met Academy Award- en BAFTA- winnende Julianne Moore en Nicholas Galitzine - uitgeroepen tot een van Variety’s must-watch actors - presenteert SkyShowtime een nieuw psychologisch drama gebaseerd op een ongelofelijk maar waargebeurd verhaal over een van de grootste schandalen die de Britse monarchie ooit heeft gekend.
De miniserie Mary & George is vanaf 8 maart exclusief te zien op SkyShowtime. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op SkyShowtime of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.