Videoland bevestigt derde seizoen van hitserie Sleepers!

Films & Series
vrijdag, 02 februari 2024 om 6:58
seizoen 2 van sleepers
Er is eindelijk duidelijkheid, er komt een derde seizoen van de succesvolle Videoland serie Sleepers.
Deze week kondigde Robert de Hoog, de bedenker en hoofdrolspeler van de misdaadserie Sleepers, aan dat er een derde seizoen zal komen. Dit gebeurde tijdens zijn verschijning in De avondshow met Arjen Lubach. Robert de Hoog heeft verder geen details gedeeld over het aankomende derde seizoen, maar het is in ieder geval goed nieuws.
Sleepers gaat over rechercheur Martin Oudkerk (Robert de Hoog) die een dubbelleven leidt. Hij is op jonge leeftijd door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd om informatie door te spelen aan de onderwereld. Martin infiltreert zo in de Utrechtse scene en raakt steeds meer verstrengeld met beide werelden.
In seizoen 1 wordt Martins wereld op zijn kop gezet wanneer Henk wordt vermoord door een nieuwe groep criminelen. Martin zoekt wraak, terwijl hij tegelijkertijd zijn ware identiteit geheim moet houden voor zijn collega's.
In seizoen 2 staat Martins loyaliteit op de proef. De druk vanuit de onderwereld wordt steeds groter en zijn vrouw Noura (Sinem Kavus) dreigt achter zijn geheim te komen. Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan zijn integriteit. Voor wie kiest Martin uiteindelijk: zijn familie en de politie, of de criminele wereld waar hij in is opgegroeid?
Sleepers seizoen 1 en seizoen 2 zijn nu te zien op Videoland. Wil je dagelijks weten wat nieuwe is op Videoland of de andere streamingdinsten, kijk dan op NieuwDezeWeek.