Wat keek Nederland afgelopen week (6) op Pathé Thuis? Ontdek de top 10!

Films & Series
door Redactie NextPlaydinsdag, 13 februari 2024 om 10:32
top 10 pathe thuis
Ontdek de meest populaire films die afgelopen week gestreamd werden op Pathé Thuis! Van meeslepende blockbusters tot indrukwekkende indie-films, deze top 10 geeft je een inkijkje in de filmvoorkeuren van het moment. Laat je inspireren voor je volgende filmavond en blijf op de hoogte van de laatste kijkfavorieten op Pathé Thuis.

Nr. 1 - Wonka

Voordat hij ’s werelds meest beroemde chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa.

Nr. 2 - Aquaman and the Lost Kingdom

Terwijl Aquaman op de troon van Atlantis zit, breekt er een oeroude kracht vrij. Aquaman moet een onwaarschijnlijke bondgenoot vinden om Atlantis en de wereld te redden van onherstelbare schade.

Nr. 3 - The Super Mario Bros. Movie

Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

Nr. 4 - Sound of Freedom

TWanneer CIA-agent Jim Ballard een 8-jarige jongen weet te redden van kindersmokkelaars, zegt hij zijn baan op en begint hij aan een nieuwe missie: kinderen redden uit de handen van kartels en mensenhandelaars.

Nr. 5 - The Equalizer 3

Robert McCall probeert een nieuw leven op te bouwen in Italië, maar vindt het moeilijk zijn verleden achter zich te laten. Wanneer hij ontdekt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door de lokale maffia, besluit hij hen aan te pakken.

Nr. 6 - Oppenheimer

Wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject, waarvoor hij met een groep wetenschappers de atoombom ontwikkelt.

Nr. 7 - Thanksgiving

Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar de feestdag ontstaan is.

Nr. 8 - Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Het leven van Iris is eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog op één knie gaat, is alles een grote roze wolk. Of...toch niet?

Nr. 9 - Warhorse One

Een neergeschoten militaire hoofdcommandant moet een kind in veiligheid brengen in de meedogenloze wildernis van Afghanistan.

Nr. 10 - Napoleon

Wanneer generaal Napoleon Bonaparte tijdens de Franse Revolutie via een staatsgreep de macht grijpt en zich kroont tot leider, besluit zijn rijk uit te breiden. Ondertussen probeert hij indruk te maken op zijn overspelige vrouw Joséphine.
We hopen dat je nieuwe favorieten hebt ontdekt. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Pathé Thuis of de andere streamingdiensten, check dan NieuwDezeWeek.