Darksiders Genesis: Animator over de Stadia-port en een in-game bug

Darksiders Genesis: Animator over de Stadia-port en een in-game bug

Een animator die aan Darksiders Genesis werkte voor Airship Syndicate legt uit hoe het zit met de in-game bug van savegames en geeft informatie over de Stadia-port van de dungeon crawler.

Oh, dit is niet de PC-versie?

Darksiders Genesis is een van de recente games die aan het Stadia-aanbod is toegevoegd. De dungeon crawler heeft blijkbaar een vervelende in-game bug die draait om het saven van je game op Stadia en de PC-versies. Het probleem komt bij een klein aantal spelers voor en is nog niet opgelost, wel werkt de ontwikkelaar aan een oplossing.

Via ResetEragaf gebruiker 'Zim', die zegt dat hij als animator bij Airship Syndicate werkt, meer informatie over het probleem en daarmee meteen interessante informatie over de Stadia-port van Darksiders. Hij legt namelijk uit dat Darksiders Genesis op Stadia draait in zowel 1080p als 1440p met 60 FPS, dat is indrukwekkend. Daar vermeldt hij wel bij dat de game geen HDR heeft.

Darksiders Genesis: Animator over de Stadia-port en een in-game bug

HDR gaming staat voor High Dynamic Range wat kortweg betekent dat de game er mooier uit ziet. Het geeft je concreet een beter contrast en een bredere waaier aan kleuren en helderheid zodat de game échter en immersiever aanvoelt.

Darksiders Genesis: Animator over de Stadia-port en een in-game bug

Getuige het gesprek tussen Zim en de gebruiker was het team zelf verbaasd van hoe goed de game op de streamingdienst van Google draaide: “Het was zo makkelijk te starten dat ik soms vergat dat ik op Stadia speelde en niet een PC-versie”, aldus Zim op het forum.

Ondertussen is Shadow of the Tomb Raider in de aanbieding in de Stadia store en is de web-versie van die store ook live gegaan waarbij alle komende categorieën werden onthuld.

Wat denk jij van de kwaliteit van Google Stadia? En lukt het jou om de hoogste kwaliteit te streamen met een normale internetverbinding? Laat het ons weten in de reacties of in onze Facebook-groep!

Lees meer over:
Darksiders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer