Stadia Pro-abonnees krijgen in december gratis Farming Simulator en Tomb Raider

Stadia Pro-abonnees krijgen in december gratis Farming Simulator en Tomb Raider

Google pakt flink door en heeft de gratis games die Stadia Pro-abonnees krijgen in december 2019 officieel aangekondigd. Abonnees kunnen aan de slag met Farming Simulator 19 en Tomb Raider: Definitive Edition.

Boer of avonturier

Stadia Pro-abonnees krijgen elke maand twee gratis games die ze vervolgens mogen houden zolang ze beschikken over Stadia Pro. De spellen zijn te claimen vanaf 1 december 2019. Dat betekent niet dat je dan te laat bent voor Destiny 2 en Samurai Showdown. Google heeft laten weten dat gebruikers de hele maand december deze twee games nog kunnen claimen.

De twee nieuwe games laten je kennismaken met twee totaal verschillende games. In Farming Simulator 2019 is het de bedoeling om je eigen goed draaiend boerenbedrijf op te richten en te onderhouden. De versie van 2019 is de eerste keer dat de beroemde John Deere tractoren beschikbaar zijn.

Tomb Raider: Definitive Edition was al beschikbaar op Stadia, maar zal nu dus gratis worden. Deze game is een nieuwe start voor Lara Croft en het begin van de meest recente trilogie van de avonturier. Mocht je de game al hebben aangeschaft, dan kun je middels een refund je geld terugvragen. Let er dan wel op dat je de game kwijt bent zodra je stopt met je Stadia Pro-abonnement. Wanneer je de game al hebt gekocht, is deze van jou.

Games op Google Stadia

Er is veel te doen rondom de games die beschikbaar zijn op Google Stadia. Wij hebben ze allemaal voor je op een rij gezet. Daarbij kun je hier checken wat volgens ons de beste games op Google Stadia zijn en welke vijf games Google wat ons betreft zo snel mogelijk moet toevoegen aan de dienst.

Met welke van de vier games ga jij straks aan de slag? Laat het ons weten via de Facebookgroep. Dat is ook dé plek om te praten over Stadia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer