GYLT is de eerste Stadia-exclusive, bekijk hier de launch trailer

GYLT is de eerste Stadia-exclusive, bekijk hier de launch trailer

GYLT is een survival/avonturengame van Tequila Works die exclusief uitkomt op Google Stadia. De launch trailer is een week voor de lancering van de gamestreamingdienst onthuld.

Op zoek naar Emily

GYLT is een avonturengame waar rondsluipen centraal staat en deze komt exclusief uit op Google Stadia op 19 november. Ontwikkelaar Tequila Works, bekend van onder meer Deadlight en RiME, bracht de launch trailer uit op de dag dat alle games werden onthuld die op Stadia zullen verschijnen.

GYLT gaat over een wereld vol met nachtmerries die worden gevormd door jouw eigen acties als speler. Je speelt een meisje dat op zoek is naar haar vriendin, 'Emily Kaufmann'. In de trailer zien we dat de nog naamloze heldin het in tegenstelling tot 'iedereen' de zoektocht niet opgeeft. Daarvoor reist ze af naar een enge wereld waar ze oog in oog komt te staan met haar grootste angsten en waar de speler de emotionele gevolgen zal dragen van zijn acties.

GYLT is de eerste Stadia-exclusive, bekijk hier de launch trailer

De wereld in GYLT is griezelig en duister doet bovendien de lijnen tussen fantasie en de realiteit vervagen. Bovendien moet je Emily zien op te sporen tussen allerlei enge wezens, van poppen die de haren in je nek overeind doen staan tot schaduwachtige monsters die we nog niet helemaal weten te plaatsen. Kortom, alle ingrediënten voor een spannende avonturengame zijn aanwezig.

Bekijk hier de interface van Google Stadia voor Android en Android TV en bekijk hier alle games die naar Stadia gaan komen. Wil jij weten hoe de Founder's Edition er precies uit gaat zien? Lees er hier alles over.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer