Moonshine Studios over Get Packed en nieuwe trailer

Moonshine Studios over Get Packed en nieuwe trailer

Moonshine Studios sprak met Google Stadia op de Community Blog over hun game, Get Packed, en onthult een gloednieuwe trailer voor de knotsgekke First on Stadia game.

Eerste First on Stadia!

Moonshine Studios is de ontwikkelaar achter de First on Stadia game Get Packed en Jamie King sprak met het team achter de Google Stadia Community Blog over de game en de gloednieuwe trailer.

Get Packed is een game die te spelen is met één tot vier spelers en die draait om succesvol te verhuizen in het stadje Ditchlington. Spelers moeten samenwerken om de knotsgekke physics in de game te verslaan en efficiënt te kunnen verhuizen. Dat gebeurt natuurlijk op bizarre maps met allerlei hindernissen zoals rijdende auto's, een zwaaiende sloopkogel en nog veel meer.

Moonshine Studios over Get Packed en nieuwe trailer

Get Packed wordt de eerste First on Stadia van Moonshine en de studio beschouwt het volgens Jamie King als een mogelijke steunpilaar om “niet-conventionele en ambitieuze titels te ontwikkelen in de komende jaren”, aldus King. “In de toekomst willen we nieuwe genres en trends ontdekken”.

Moonshine Studios over Get Packed en nieuwe trailer

Als King gevraagd wordt naar het idee achter de game, het is niet zo vanzelfsprekend om een game over verhuizen te ontwikkelen, verklaart King: “Het idee van inpakken en verhuizen hadden we allemaal in gedachten. In combinatie met ons doel om een game te maken die vrienden en familie samen zouden kunnen spelen, is dat Get Packed geworden.” Bovendien moet de game zowel de gamers als niet-gamers aanspreken.

Ten slotte vertelt King kort over zijn ervaring met het ontwikkelen voor Google's streamingdienst voor videogames. Hij legt uit dat Stadia flink heeft geholpen met de ontwikkeling van de physics, ook voor online gameplay. “Normaliter zou je latency-problemen krijgen in online multiplayer Games , dat is dé nachtmerrie voor ontwikkelaars. Gelukkig biedt Stadia een unieke oplossing die elke individuele speler een ideale, gedeelde multiplayer-ervaring heeft.”

Moonshine Studios over Get Packed en nieuwe trailer

Get Packed komt 'snel' uit in de Stadia Store, we weten dat de game een releaseperiode had in 2020 en afgaande op wat er in de blog te lezen was, mogen we die in de komende periode verwachten.

Wat denk jij van Get Packed? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Lees verder hier een overzicht van alles wat Stadia in maart 2020 deed en check hier de games die wij zeker op Google Stadia willen zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

The Elder Scrolls: Blackwood is nu beschikbaar - Check de launchtrailer

The Elder Scrolls Online wordt door veel mensen gezien als een goede MMO waar je elk moment in kunt stappen. Dat is een groot...

Stadia nu ook mogelijk op lage resolutie voor mobiel

Wil je gamen op je data-abonnement of heb je een slechte wifi-verbinding? Dan heb je er baat bij als Stadia niet al te veel b...

Futuristische Game Boy Playdate komt heel binnenkort uit

Hij lijkt op een Game Boy met een zwengel, maar hij is eigenlijk meer dan dat. Sterker nog, die zwengel is een manier om je p...

Chromecast met Google TV en Android TV-apparaten worden eindelijk voorzien van Google Stadia

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is het zover: Google Stadia is straks beschikbaar op Chromecast. Dat niet alleen: de d...

Hoera! De NextPlay-app is live - Download hem nu gratis

De NextPlay-app is live! We zijn van PlayStadia naar NextPlay gegaan en een nieuwe site betekent ook een nieuwe app. Hierin k...

Lees meer