Hulp nodig met Stadia? Krijg antwoord op je vragen

Hulp nodig met Stadia? Krijg antwoord op je vragen

Google Stadia is een nieuw gamingplatform en het kan zijn dat je om wat voor reden ergens op vastloopt. Heb je hulp nodig met Google Stadia of loop je tegen een probleem aan? In dit artikel leggen we uit waar je antwoord op je vragen over Stadia kunt krijgen.

Krijg antwoord op je vragen

Het gamestreamingplatform Stadia is nog maar kort verkrijgbaar en het kan zijn dat je op tijdens de installatie of tijdens het gamen tegen problemen aanloopt. Misschien heb je wel een hele andere vraag, bijvoorbeeld over de controller of over je netwerkverbinding.

Voor al deze vragen ben je natuurlijk bij PlayStadia.nl aan het juiste adres. Stel je vraag in de reacties onder een artikel of gebruik de zoekfunctie op onze website. Daarnaast kun je ook op onze PlayStadia-groep op Facebook terecht om je vragen te stellen aan andere PlayStadia-gebruikers in Nederland en België.

Hulp nodig met Stadia? Krijg antwoord op je vragen

Toch nog problemen?

Mocht dit alles niet baten, dan zijn er nog andere mogelijkheden. Hieronder vind je ze:

> Stel je vraag op de Engelstalige Google Stadia-community

> Stel je vraag via Twitter aan Google Stadia

> Chat met Stadia-specialist van Google (helaas niet altijd beschikbaar)

> Dien een verzoek in om teruggebeld te worden door een Stadia-specialist (alleen in het Engels)

Deze mogelijkheden werken dus alleen in het Engels en mocht je niet zo bedreven zijn in deze taal, dan kun je natuurlijk altijd op onze PlayStadia-groep op Facebook terecht voor hulp. Succes!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer