Tomb Raider: Definitive Edition tips en tricks

Tomb Raider: Definitive Edition tips en tricks

De Tomb Raider: Definitive Edition hoort bij het Stadia-aanbod voor pro-abonnees van december en deze tips maken jou klaar voor een succesvolle overlevingstocht.

Snel en slim

De Stadia pro-games voor december 2019 zijn Farming Simulator 19: Platinum Edition en de Tomb Raider: Definitive Edition. De nieuwe trilogie met Lara Croft is zeker het spelen waard. Je krijgt prachtige, en tegelijkertijd gevaarlijke, locaties, personages en een intrigerend verhaal. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje om de beste game-ervaring te hebben met de Definitive Edition.

Overleef de quick time events. Wanneer je als Lara Croft door de wildernis struint, zal je vaak stuiten op een dodelijk gevaar en je snelheid en accuraatheid redt je daarvan. Je moet een slechterik overmeesteren of een wolf van je afschudden. Dat doe je door met de linker analoge stick zo snel je kan omhoog en omlaag duwen. Soms zal je een knop moeten indrukken binnen een bepaalde tijd, zoals de quick time events die je uit andere games ook werken. Zorg er wel voor dat je niet te vroeg drukt of Lara is er geweest.

Tomb Raider: Definitive Edition tips en tricks

Tomb Raider is een RPG wat betekent dat je bepaalde skills kan vrijspelen of verbeteren naarmate je verder komt in de game. De Survivorskills zijn uitermate handig, vooral de Animal Instincts en Survivalist. Daardoor kan je namelijk bepaalde vijanden spotten, maar ook eetbare planten om je een health boost te geven. Survivalist geeft je extra ervaring als je dieren vilt. Verder vinden we de volgende skills ook een prioriteit: Arrow Retrieval, Climber's Agility en Cartography.

Tomb Raider: Definitive Edition tips en tricks

Als je meer op gevechtenwil focussen, kies je het beste voor deze skills: Steady Shot en Bow Expert om zo efficiënt mogelijk te zijn met je boog. Zo kan je vijanden neersteken met een pijl als je Bow Expert hebt ontgrendeld, wat mêlee-kills makkelijker maakt. Verder zijn Pain Tolerance en Dirty Tricks het handigste voor hand tegen hand-gevechten.

Tomb Raider: Definitive Edition tips en tricks

Wapenskan je, zoals een beetje RPG moet doen, upgraden net als je uitrusting en dat heeft vooral later in de game zijn nut. Vooral upgrades voor je boog en je pijlenzullen direct hun effect uitoefenen op je game-ervaring, maar de pijlen zijn ook voor andere dingen handig.

Zo kan je de Rope Arrow gebruiken om bepaalde bouwsels omver te trekken of om juist hoog te komen of om sliding lines te maken. Explosieve pijlen zijn, je kan het al wel raden, handig om veel vijanden mee uit te schakelen, let wel op dat je voor sommige pijlen een betere boog zult nodig hebben.

Tomb Raider: Definitive Edition tips en tricks

Heb jij de Tomb Raider: Definitive Edition al geclaimd via Stadia Pro? Het kan nog voor de maand december, bekijk hier het volledige aanbod aan games dat beschikbaar is voor Stadia.

Lees meer over:
tomb

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

Google en LG brengen Stadia naar smart-tv's

Stadia, de gamestreamingdienst van Google, werkt nu ook op recente LG smart-tv's. Gebruikers kunnen dankzij deze integratie g...

Life is Strange: True Colors speel je in een ruk uit op Stadia

De derde grote game in de Life is Strange-series is een feit. True Colors is nu uit op onder andere Google Stadia en het is v...

Nu in de Stadia Store: gratis multiplayer-demo van From Space

De studio achter It Came From Space and Ate Our Brains werkt momenteel hard aan From Space, een spel dat in het eerste kwarta...

Darksiders III is nu uit op Google Stadia

Het verhaal van de derde ruiter van de apocalyps -Fury- is nu uit op Google Stadia. Darksiders III is op het platform versche...

Gerucht: God of War en Kingdom Hearts 4 komen via GeForce Now naar pc

Nvidia’s GeForce Now maakt het binnenkort mogelijk dat games als God of War, Kingdom Hearts 4 en Half-Life 2 Remastered naar...

Lees meer