Bitcoin kopen? Krijg nu 10 euro cadeau bij BLOX (ADV)

Nieuws
dinsdag, 05 december 2023 om 9:16
blox app
Volgens BLOX is de Bitcoin een van de meest interessante investeringen die je kan doen. BLOX is een handige app waarmee het je eenvoudiger wordt gemaakt om te investeren in de cryptovaluta.
Als je je nu aanmeldt bij BLOX, dan krijg je van NextPlay € 10,00 cadeau.
Hoewel investeren in een cryptovaluta een interessant en lucratief ‘spel’ kan zijn, gaat het wel om echt geld. Het is aan te raden om alleen te investeren in een cryptovaluta als je bereid bent om dat geld te verliezen. Niemand heeft ergens geld ‘over’, maar als je een tientje kunt missen en dat graag wil investeren, dan is dat beter te overzien dan bijvoorbeeld honderden euro’s.

Bitcoin kopen met BLOX

Investeren in cryptocurrency vertoont gelijkenissen met investeren in aandelen: je wordt geconfronteerd met fluctuerende koersen en het vereist slimme timing om te kopen of verkopen. Niemand kan je exact vertellen wanneer dit moment is; dat hangt volledig van jezelf af. Echter, de BLOX app kan je wel richtlijnen bieden om te beginnen met investeren in cryptocurrency.
Je kunt de BLOX-app hier downloaden voor Apple en Android. Daarna kun je je in een minuut tijd aanmelden, eventueel via een social media-account of je e-mailadres. Gebruik een ingewikkeld wachtwoord en nadat je je e-mailadres hebt bevestigd ben je bijna zover. Je moet dan nog je tegoed opwaarderen. Dat doe je al vanaf 1 euro, via iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. Je hoeft je tegoed niet meteen in te zetten, je kunt ook op een later moment dat jou goed lijkt Bitcoin kopen met dat tegoed.

Je cryptovaluta in de gaten houden

Bitcoin kopen kun je via je smartphone doen in de BLOX-app, maar datzelfde geldt voor verkopen. Ben je blij met de winst die je hebt gemaakt, of maak je voor je gevoel te veel verlies, dan kun je wanneer jij dat wil in de BLOX-app kiezen om je Bitcoin te verkopen. Kortom, je beheert alles in één app. Je kunt namelijk ook de koers van de cryptovaluta in de gaten houden. Die wordt constant geüpdatet en je kunt dus ook snel beslissen en (ver)kopen.
Hoewel Bitcoin niet Nederlands is, is de BLOX-app dat wel. Je kunt dus rekenen op duidelijke informatie in je eigen taal. Het is wel aan te raden om ook het nieuws goed in de gaten te houden als het om Bitcoin gaat. We hebben immers allemaal gezien wat een tweet van Elon Musk kan doen met de koers van de munt. Die heeft al flink wat golfbewegingen gemaakt door de uitgesproken tech-ondernemer.
Tegelijkertijd is Bitcoin nu enorm populair. Een bekende pizzaketen betaalt tegenwoordig zelfs een gedeelte van het salaris van zijn pizzabezorgers uit in Bitcoin, als daarvoor wordt gekozen. Je hoeft niet te handelen in aandelen of te werken bij een bank om in de cryptovalutamarkt te stappen. Je hoeft ook niet per se het nieuws in de gaten te houden om een weloverwogen besluit te nemen over je crypto, maar het kan wel helpen om beter de tendens te begrijpen of hoeveel er eigenlijk van invloed is op die koers.
BLOX is een app die je helpt om een eerste stap te zetten in de wereld van cryptovaluta. Het neemt je niet aan de hand mee, want er zijn als het gaat om geld nu eenmaal keuzes die je geheel zelf moet maken, maar wat betreft het maken van een account en het kopen en verkopen van Bitcoin kan de app een goed hulpmiddel zijn. Het maakt de soms enorm ingewikkelde cryptowereld in ieder geval wat duidelijker.

10 euro kado

Als je nu de BLOX-app downloadt (dit is gratis) en de vouchercode NEXTPLAY gebruikt bij het aanmaken van je account, dan krijg je direct € 10,00 cadeau. Let wel: dit is alleen van toepassing op de eerste 500 aanmeldingen, één account per persoon en alleen voor nieuwe gebruikers.
Download de BLOX-app hier voor Apple en Android.