DOOM: Eternal krijgt sterkere demonen in eerste grote update

Nieuws
dinsdag, 12 mei 2020 om 10:53
59c7403aded7669bad9d59395abce1fa
DOOM: Eternal krijgt een eerste grote update die sterkere demonen in de game brengt, genaamd 'Empowered Demons'.

Creëer een nachtmerrie

De update voegt volgens Gamespot een soort uitdaging toe aan DOOM: Eternal, de buitenaardse shooter waarbij je hordes van bloeddorstige demonen uit het heelal moet schieten, die 'Empowered Demons' introduceert, oftewel sterkere demonen. Hier lees je onze review van de bloederige FPS.
Concreet zal de demoon die je doodt in een level sterker worden en naar het level van een andere speler worden gebracht. Weet de speler die te doden, dan krijgt die extra levenspunten en munitie, gaat de speler dood, dan wordt de demoon weer sterker en zal die een andere speler plagen. In de essentie kan elke demoon een mini-boss worden.

Wat nog meer?

De Battlemode is aangepast om een overzicht te bieden als je dood gaat zodat spelers precies kunnen zien waar het aan lag. Verder is de tutorial makkelijker gemaakt en zijn er nieuwe features die valsspelen onmogelijk moeten maken.
De geteasede Invasion-mode hoort nog niet bij deze update, daar kunnen spelers de campaign van een ander betreden als demoon. Ten slotte komt er een eerste verhaal-DLC aan.
DOOM: Eternal is bovendien met korting te koop deze maand,check hier alle games die je voordelig aan je Stadia-bibliotheek kunt toevoegen. Verder check je hier meer over de komende chatdienst, zie je hier alles over de draadloze controller-ondersteuning en werd Assassin's Creed Valhalla ook op Stadia aangekondigd.