Drie redenen om te upgraden naar de nieuwe Galaxy Buds3

Nieuws
vrijdag, 12 juli 2024 om 15:30
unnamed4 z8xf960
Nieuw ontwerp, AI-integratie en meer.
Samsung heeft onlangs zijn nieuwe Galaxy Buds 3-lijn onthuld, met twee nieuwe sets draadloze oordopjes: de Galaxy Buds3 en de Galaxy Buds3 Pro. Deze nieuwste toevoegingen aan de Samsung-line-up brengen een reeks verbeteringen en innovatieve functies met zich mee die de upgrade echt de moeite waard maken. In dit artikel hebben we drie redenen op een rij gezet waarom je moet upgraden naar de Galaxy Buds3.

1. Nieuw ontwerp met handige functionaliteiten en AI-integratie

Voor het eerst zijn de Galaxy Buds3 en Buds3 Pro voorzien van een ontwerp met steeltjes, een verandering ten opzichte van de kleinere ontwerpen van vorige modellen. Deze steeltjes herbergen de innovatieve Blade Lights, lichtbalkjes die je in één oogopslag belangrijke informatie zoals het batterijpercentage en het volume laten zien. Daarnaast kun je door in de steeltjes te knijpen de oortjes bedienen, wat zorgt voor een veel gebruiksvriendelijkere en intuïtievere bediening dan voorheen.
Maar wat de Galaxy Buds3 écht bijzonder maakt, is de integratie van Galaxy AI. Met de Interpreter-functie kun je bijvoorbeeld een college in een vreemde taal bijwonen en de lezing direct laten vertalen via je Buds3 in combinatie met de Galaxy Z Fold6 of Flip6. Dit maakt taalbarrières verleden tijd en biedt een naadloze communicatie-ervaring.
Daarnaast biedt de Voice Command-functionaliteit je de mogelijkheid om muziek af te spelen, te pauzeren of andere functies te bedienen met slechts een paar woorden, zonder de oordopjes of je telefoon aan te raken. Deze AI-gestuurde functies voegen een extra laag van gemak en veelzijdigheid toe aan je luisterervaring.

2. Verbeterde pasvorm en geluidskwaliteit

Een van de grootste verschillen tussen de Galaxy Buds3 en de Buds3 Pro zit in de pasvorm. De Galaxy Buds3 hebben een half-in-ear ontwerp, terwijl de Pro-variant een in-ear ontwerp heeft met verwisselbare siliconen opzetstukjes. Dit zorgt ervoor dat de Buds3 Pro perfect in jouw oren passen, wat niet alleen het comfort verhoogt maar ook de geluidskwaliteit verbetert.
Beide ontwerpen zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking (ANC), maar de Buds3 Pro gaan een stap verder met automatische schakeling tussen geluidsmodi. Dit betekent dat de Pro-modellen geluiden zoals een voorbijrijdende ambulance kunnen doorlaten, zelfs wanneer de ruisonderdrukking is ingeschakeld, zodat je altijd bewust bent van je omgeving.

3. Lange batterijduur en spatwaterdichtheid

De batterijduur van beide Galaxy Buds3-modellen is indrukwekkend te noemen. Met een volle batterij gaan ze maximaal 30 uur mee, inclusief het gebruik van de oplaadcase. Zonder de case hebben de Buds3 een batterijduur van 6 uur, terwijl de Buds3 Pro zelfs 7 uur meegaan. Dit betekent dat je de hele dag van je muziek of podcasts kunt genieten zonder je zorgen te maken over opladen.
Daarnaast zijn de oortjes spatwaterdicht, wat betekent dat je ze zonder problemen kunt gebruiken tijdens het sporten of in de regen.
De nieuwe Galaxy Buds3-lijn van Samsung biedt tal van verbeteringen en handige nieuwe functies die een upgrade de moeite waard maken. Met hun innovatieve ontwerp, verbeterde pasvorm en geluidskwaliteit, lange batterijduur en spatwaterdichtheid zijn de Galaxy Buds3 en Buds3 Pro een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige draadloze oordopjes.

Waar kun je dit allemaal kopen?

De Galaxy Buds3 en Galaxy Buds3 Pro zijn nu verkrijgbaar en klaar om je luisterervaring naar een hoger niveau te tillen. Hieronder vind je alle links naar de verschillende oortjes en de telefoons die je nodig hebt voor de meest geavanceerde AI-integratie.