Ex on the Beach-ster Romée is zwanger

Nieuws
zondag, 30 juni 2024 om 13:12
romee insta
Romée van Zeeland, bekend van ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach’, heeft aangekondigd dat ze zwanger is. De realityster deelde het nieuws met haar volgers op haar afgesloten Instagram-account.
Romée, die in 2020 bekend werd als verleidster in ‘Temptation Island’ en later verscheen in ‘Ex on the Beach’ als ex van Joao en Luca, is dolgelukkig met het nieuws. “MEET The PARENTS” en “Onze grootste wens is uitgekomen”, schreef ze bij de foto op Instagram.
Hoewel Romée haar Instagram op dit moment een privé-account is kunnen jullie hieronder toch de foto bekijken dankzij het Instagram account van Mtvnl die de foto heeft gerepost.
De vader van de baby is haar vriend Revie. Het paar maakte in februari vorig jaar bekend gelukkig te zijn in de liefde. Nu kijken ze dus samen uit naar de komst van hun eerste kindje.
Romée heeft niet stil gezeten sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach’. Naast haar realitycarrière heeft ze ook succes gevonden als OnlyFans-ster. Maar nu begint ze dus aan een nieuw hoofdstuk in haar leven als moeder.