Google Stadia Base, dit kun je verwachten

Google Stadia Base, dit kun je verwachten

Google Stadia komt uit met verschillende abonnementen zodat er voor iedereen wat bij zit. Stadia Base is de basisversie die gratis is. We leggen in dit artikel uit wat je voor dit gratis abonnement krijgt.

Lancering in 2020

Het is bijna zo ver, volgende week komt Google Stadia dan eindelijk uit, op 19 november welteverstaan. Dat is voor de speciale edities zoals de Founders Edition en de Premiere Edition. Er komt ook een gratis Stadia Base-abonnement 'ergens in 2020' uit. Daarop moeten we dus nog even wachten maar we weten wél wat je met deze gratis versie allemaal kan.

Google Stadia Base, dit kun je verwachten

Voor wie is Stadia Base geschikt?

Google Stadia Base is de basisversie van de streamingdienst voor games. Het is een gratis abonnement waarbij je losse games koopt. Met het Base-abonnement kan je games streamen tot 1080p met een framesnelheid van 60 FPS. Dat is dus een minder goede streamingkwaliteit dan Stadia Pro. Ten slotte krijgen Base-abonnees geen exclusieve kortingen op gameaankopen en ontvangen ze ook geen gratis games.

Het Stadia Base-abonnement is dus zeer geschikt voor mensen die niet zo vaak gamen en ook geen hele hoge eisen stellen aan de kwaliteit waarin de game gestreamd wordt.

> Lees hier welke games er bevestigd zijn bij de launch

Google Stadia Base, dit kun je verwachten

Google Stadia komt uit op 19 november voor degenen met een pre-order in de volgende landen: Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Finland.

Heb jij al een abonnement op Stadia? Zo ja, welke?

Lees meer over:
Google

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer