Google Stadia Pop Ups verschijnen tijdens de feestdagen

Nieuws
maandag, 09 december 2019 om 11:00
d551be4fff283e7fb30186fbc2fa23f6
Google Stadia Pop Ups verschijnen tijdens de feestdagen in Los Angeles, Londen en Parijs. Dat werd bekend in een blog op de community-website.

In het echt

Parijs, Londen en Los Angeles krijgen tijdens de feestdagen speciale Google Stadia pop up-stores, daar kunnen bezoekers spelen op de streamingdienst maar ook 'Stadia swag' kopen, snacks eten, YouTubers tegenkomen en veel meer. Dat staat te lezen op de community-website van Google voor Stadia.
Het lijkt de aanloop te zijn naar de release van Stadia Base, 'begin 2020', en is een manier om mensen vertrouwd te maken met de streamingdienst. De Stadia 'Holiday Pop Ups' leveren bezoekers ook gratis cadeautjes op, al wordt er niet bekendgemaakt wat gamers mogen verwachten. De pop-up-stores zullen een handige manier zijn voor gamers die geen Founder's- of Premiere Edition hebben om met Stadia aan de slag te kunnen.

Openingsuren en locaties

In Parijs zal de pop-up-winkel van Google op 13 november de deuren openen van 12:00 uur tot 20:00 uur en wie de komende tijd een citytrip naar Londen plant, kan de winkel op 11 december bezoeken tussen 12:00 uur en 20:00 uur. De precieze locaties kan je hier vinden, samen met de andere pop-up-winkels wereldwijd.