Google kondigt Stadia Premiere Edition aan want Founders Edition is uitverkocht

Nieuws
donderdag, 19 september 2019 om 11:10
5f622f2baea6ce8454062aa1860cc192
Google heeft de Stadia Premiere Edition aangekondigd omdat de Founders Edition bijna uitverkocht is, die is ook in de G-store te koop.

Bundel na bundel

Google vertelde op 18 september aan IGN dat de Google Stadia Founders Edition zo goed als uitverkocht is op een aantal exemplaren in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk na. Daarom brengt de techgigant nu een nieuwe bundel uit, de Premiere Edition.
Wat krijg ik voor mijn geld?
Google Stadia Premiere Edition bevat bijna hetzelfde als de Founders Edition. De prijs is gelijk, 129 euro en beiden hebben ze een Chromecast Ultra, driemaandelijkse Stadia Pro-abonnement en de Premiere Edition komt met de Clearly White Controller, lees alles over de controllers hier.
Wat zijn dan de verschillen tussen beide bundels? De Founders Edition levert een limited edition Night Blue controller mee ipv de Clearly White variant. Ook krijg je in de Premiere Edition geen Buddy Pass waar je een vriend drie maanden Stadia Pro cadeau mee kan doen, in de Founders Edition zit die wel. Ten slotte kunnen eigenaren van de Founders Edition speciale Stadia-namen kiezen wat niet kan via de Premiere Edition.
Weet je niet zeker of jouw internetverbinding goed genoeg is voor Google Stadia? Hier lees je alles over de minimale vereisten.