Google Stadia Pro Games juni met Little Nightmares, Get Packed, Superhot en meer

Nieuws
door Jaap Vreekevrijdag, 29 mei 2020 om 13:00
e590e63b1c6451f88cc76f018786ca1e
De Google Stadia Pro Games voor juni zijn aangekondigd door het Google Stadia Team met Little Nightmares, Get Packed, Superhot, Power Rangers: Battle for the Grid en Panzer Dragoon: Remake.

Vijf titels

Zoals gebruikelijk kunnen Stadia Pro-abonnees zich weer verheugen op nieuwe, gratis games voor juni. Ditmaal worden er maar liefst vijf titels gratis aangeboden en iedereen met een Pro-abonnement kan die nu al claimen via de Stadia Store. In een blogpost op de Stadia Community Blog werd dat allemaal onthuld.
De vijf nieuwe games zijn Little Nightmares, Get Packed, Superhot, Power Rangers: Battle for the Grid en Panzer Dragoon: Remake.

Inpakken en wegwezen

Get Packed is een hilarische physics based game waarbij je alleen of in co-op moet zien te verhuizen, dat gebeurt natuurlijk niet zonder knotsgekke gevaren die overal op de loer liggen. Hier lees je wat de ontwikkelaar Moonshine Studios te zeggen heeft over hun game. Bekijk de trailer hieronder:
Little Nightmares is een sferische avonturengame, waar je hier meer over leest via IGN Benelux, waarbij je als de dappere Six in een griezelig huis moet zien te overleven.
Power Rangers: Battle for the Grid zet je in de schoenen van één van je favoriete Power Rangers om de slechte Goldar te verslaan, ook leuk voor kinderen.
Superhot kennen we vooral als VR-klassieker, maar komt nu ook uit op Google Stadia. Volbreng verschillende levels op Matrix-achtige wijze, bekijk de trailer hieronder:
Panzer Dragoon: Remake is de terugkeer van een populaire shooter met een fantasierijke twist, de speler zit namelijk op een draak! Vlieg door fantasy-settings op je magische draak en wees je vijanden te snel af.
In ander Google Stadia-nieuws werd de Mafia Trilogy Remaster aangekondigd op Google zijn streamingdienst voor games en komt ook Embr op de dienst uit in Early Access.