HBO trekt stekker uit spraakmakende piratenkomedie 'Our Flag Means Death'

Nieuws
door Redactie NextPlaywoensdag, 10 januari 2024 om 10:41
our flag means death
Na slechts twee seizoenen heeft HBO besloten de komedieserie met piraten, genaamd "Our Flag Means Death", stop te zetten.
De serie volgt Stede Bonnet, een rijke man die zijn leven opgeeft om een piraat te worden. Hij ontmoet Blackbeard, een beruchte piraat, en de twee worden vrienden. De serie wordt geprezen om zijn humor, zijn personages en zijn positieve kijk op LGBTQ+-relaties.
HBO heeft nog geen reden gegeven voor de annulering van de serie. De serie werd echter wel gemaakt door een relatief onbekend team, en het is mogelijk dat HBO niet bereid was om een groot budget in te zetten voor een derde seizoen. De maker van de show deelde het nieuws op Instagram, door een statement te delen waarin hij zegt dat het project ten einde komt.
De serie begint met Stede Bonnet die zijn leven als rijke man opgeeft om een piraat te worden. Hij koopt een schip en rekruteert een bemanning, maar hij heeft geen idee hoe hij een piraat moet zijn. Hij is een pacifistische piraat die meer geïnteresseerd is in het maken van vrienden dan in het plegen van piraterij.
Stede ontmoet Blackbeard, een beruchte piraat die bekend staat om zijn brutaliteit en zijn uiterlijk met pruik en make-up. Blackbeard is een complexe en charismatische figuur die Stede aantrekt. Stede en Blackbeard worden vrienden en beginnen een relatie.
De serie volgt de belevenissen van Stede en Blackbeard en hun bemanning. De serie is een mix van komedie, drama en historische fictie.
Personages:
  • Stede Bonnet: een rijke man die zijn leven opgeeft om een piraat te worden. Hij is een pacifistische piraat die meer geïnteresseerd is in het maken van vrienden dan in het plegen van piraterij.
  • Blackbeard: een beruchte piraat die bekend staat om zijn brutaliteit en zijn uiterlijk met pruik en make-up. Hij is een complexe en charismatische figuur die Stede aantrekt.
  • Ed Teach: de echte naam van Blackbeard. Hij is een gerespecteerde piraat die de respect van zijn bemanning heeft gewonnen.
  • Mary Read: een vrouw die zich als man vermomd om als piraat te kunnen varen. Ze is een sterke en onafhankelijke vrouw die Stede steunt.
  • Jack Rackham: een piraat die lid is van Blackbeards bemanning. Hij is een komische figuur die altijd op zoek is naar een grapje.
De serie is gemaakt door David Jenkins en wordt uitgezonden op HBO Max. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Stede Bonnet.