Hier kijk je de Amerikaanse Verkiezingen

Nieuws
dinsdag, 27 augustus 2024 om 16:41
66cde45340d83 thumbnail
Ben je geïnteresseerd in de Amerikaanse verkiezingen en wil je deze op de voet volgen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want HBO Max bevat vanaf 29 augustus CNN International. Op deze zender kun je de Amerikaanse verkiezingen het beste volgen. Je kunt hier 24/7 de livefeed volgen van CNN International met je HBO Max-abonnement. 
Voorafgaand aan de verkiezingen op 5 november worden nog een aantal debatten uitgezonden, waaronder het ABC News-verkiezingsdebat. Deze is enorm belangrijk voor de kandidaten om de stemmers te overtuigen. Het debat tussen voormalig president Donald Trump en vicepresident Kamala Harris wordt uitgezonden op woensdag 11 september om 03.00 uur. Vind je dat een vervelende tijd, geen zorgen, het debat wordt nog herhaald om 8.00 en 20.00 uur. 
Aangezien CNN International 24/7 beschikbaar is, kun je naast de Amerikaanse politiek als HBO Max-abonnee ook kijken naar het allerlaatste internationale nieuws, naast de gebruikelijke zakelijke-, reis-, technologie- en lifestyle-programmering.