Jake Paul verslaat Mike Perry met TKO in zesde ronde

Nieuws
zondag, 21 juli 2024 om 7:22
jake paul vs mike perry
Jake Paul heeft zijn ongeslagen record behouden door Mike Perry te verslaan met een technische knock-out (TKO) in de zesde ronde van hun bokswedstrijd op 20 juli 2024.
Het gevecht vond plaats in het Tampa Convention Center in Florida en was van begin tot eind eenrichtingsverkeer. Paul gebruikte zijn superiorie in bokstechniek en atletisch vermogen om Perry op afstand te houden en te overtroeven.
Perry, bekend om zijn agressieve vechtstijl, probeerde de druk op te voeren, maar kon Paul's behendigheid en precisie niet ontwijken. In de vierde ronde kreeg Perry een harde klap die hem zichtbaar wankel maakte. De scheidsrechter overwoog om het gevecht te stoppen, maar liet Perry doorgaan.
De druk nam echter toe in de volgende rondes en in de zesde ronde kon Perry de aanval van Paul niet meer weerstaan. De scheidsrechter greep in en beëindigde het gevecht met een TKO-overwinning voor Paul.
Met deze overwinning verbetert Paul zijn boksrecord naar 6-0, met 5 knockouts. Perry daalt daarentegen naar 14-3 in zijn carrière.
De overwinning van Paul was controversieel, zoals te verwachten was. Sommigen bekritiseerden zijn keuze om tegen een ervaren MMA-vechter te vechten in plaats van een echte bokser, terwijl anderen zijn boksvaardigheid en atletisch vermogen prezen.
Ondanks de kritiek is het duidelijk dat Paul een kracht is om rekening mee te houden in de bokswereld. Hij heeft een grote aanhang en een talent voor het promoten van gevechten, waardoor hij een van de meest bekeken boksers ter wereld is geworden.
Het is nog onduidelijk wat de toekomst in petto heeft voor Paul, maar het is zeker dat hij op zoek is naar grotere uitdagingen en grotere gevechten.