Meer informatie omtrent Ghost Recon Breakpoint 'Red Patriot'-DLC

Nieuws
vrijdag, 11 september 2020 om 13:35
breakpoint 5f5b60e1ec71c
Nadat wij eergisteren al een teaser trailer deelden van de nieuwe Ghost Recon Breakpoint content, is er gisteren in de pre-show van Ubisoft Forward nog meer beeldmateriaal vertoond.
Het betreft een cinematic trailer van de nieuwe Red Patriot DLC, je kunt deze hieronder checken. In Ghost Recon Breakpoint ben je één van de Ghosts. Je wordt, alleen of met teamgenoten, undercover gedropt op een eiland waar ex-militanten de macht overgenomen hebben. Het is aan jou om hier een einde aan te maken. Er verschijnt met 'Red Patriot' een nieuwe vijand op het toneel die op de Ghosts gaat jagen.
Er is al bekendgemaakt dat er 10 missies beschikbaar zullen zijn in de DLC, waarvan de eerste twee gratis zullen zijn voor alle spelers. De overige missies zijn alleen voor spelers die de DLC kopen of de Year 1 Pass hebben. Ook is bekendgemaakt op welke datum deze content uit komt en dat is sneller dan we dachten. 15 september moet de DLC namelijk beschikbaar komen. Hou volgende week dus de Stadia store in de gaten.
Wist je ook dat er een PlayStadia Facebook-groep is? Word snel lid en praat mee!