OnePlus: ondersteuning voor Google Stadia is onderweg

OnePlus: ondersteuning voor Google Stadia is onderweg

OnePlus heeft bekend gemaakt dat een aantal OnePlus-telefoons Stadia-ondersteuning krijgen. De nieuwe OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro zijn als eerste aan de beurt.

Stadia voor smartphones

Stadia-games speel je via een Chromecast Ultra op je tv of via de Chrome-browser op je pc of laptop. Daarnaast kun je de games ook op een aantal smartphones spelen. In dit artikel vind je een overzicht van alle telefoons die Stadia ondersteunen.

OnePlus stond met zijn telefoons nog niet in dit overzicht maar daar komt nu verandering in, ontdekte Androidworld.

OnePlus: ondersteuning voor Google Stadia is onderweg

OnePlus 8 Pro

OnePlus heeft namelijk, tijdens de lancering van de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro, bekend gemaakt dat Stadia-games binnenkort op OnePlus-telefoons te spelen zijn. De nieuwe OnePlus 8-serie krijgt de primeur. Helaas heeft OnePlus niet bekend gemaakt welke andere telefoons voor Stadia in aanmerking komen maar we hopen dat het bedrijf hier op korte termijn meer nieuws over naar buiten brengt.

Gratis gamen op je OnePlus-telefoon

Het komt goed van pas dat OnePlus-telefoons toegang krijgen tot Stadia. Google heeft namelijk aangegeven dat de gamingdienst naast een abonnement nu ook gratis te gebruiken is. Daarnaast krijg je twee maanden de mogelijkheid om 9 gratis te spelen, waaronder GRID en Destiny 2: The Collection en Thumper.

Je leest hier welke telefoons Stadia ondersteunen en hier kom je erachter hoe je Stadia-games op je telefoon kunt spelen. Heb jij een OnePlus-telefoon en ga je aan de slag met Stadia? Laat het ons weten in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer