Stadia werkt morgen op meer Android-telefoons, ontdek welke

Stadia werkt morgen op meer Android-telefoons, ontdek welke

Stadia is op het gebied van telefoons alleen voorbehouden aan de Google Pixel, maar daar komt vanaf 20 februari verandering in. Dan zullen meer telefoons de dienst ondersteunen.

Stadia-games streamen

Je kan sinds de lancering van Stadia via de Chromecast Ultra games streamen naar je tv of via de Chrome-browser naar je pc of laptop. Daarnaast ondersteunt het platform de telefoons van Google: Pixel 4, Pixel 4 XL Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Stadia werkt morgen op meer Android-telefoons, ontdek welke

Dat is dus nog een behoorlijk beperkt aanbod aan telefoons, maar gelukkig komt daar vanaf morgen verandering in. Google heeft namelijk op zijn Stadia Community Blog aangegeven dat een aantal Android-telefoons van Samsung, Razer en ASUS aan het rijtje met Stadia-compatible-telefoons worden toegevoegd. Op die manier zal Stadia voor een groter publiek van telefoongebruikers bereikbaar zijn.

Ondersteunde telefoons

Hieronder vind je de volledige lijst van telefoons die vanaf 20 februari via de Stadia-app. games op hun telefoon kunnen spelen. Hiervoor is wel een wifi-verbinding benodigd. Daarnaast verbind je je smartphone ook met je Stadia-controller via de meegeleverde usb-c-kabel.

- Samsung Galaxy S8

- Samsung Galaxy S8+

- Samsung Galaxy S8 Active

- Samsung Galaxy Note 8

- Samsung Galaxy S9

- Samsung Galaxy S9+

- Samsung Galaxy Note 9

- Samsung Galaxy S10

- Samsung Galaxy S10e

- Samsung Galaxy S10+

- Samsung Galaxy Note 10

- Samsung Galaxy Note 10+

- Samsung Galaxy S20

- Samsung Galaxy S20+

- Samsung Galaxy S20 Ultra

- Razer Phone

- Razer Phone 2

- ASUS ROG Phone

- ASUS ROG Phone II

Laat van je horen

Ga jij gamen met Stadia op je Samsung-, Razer- of ASUS-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of in de PlayStadia-groep op Facebook. In dit artikel ontdek je wat er gebeurt wanneer je gratis Stadia Pro-abonnement binnenkort verloopt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer