Stadia Store web-versie is live met demos, pre-orders en meer

Nieuws
dinsdag, 10 december 2019 om 13:16
ed36b545c0f2d002ac2c1161a7e3cfcb
De Stadia Store web-versie is live en bevat demos, pre-orders, Early Access, trials en meer. We zien features die in de toekomst naar Stadia zullen komen, al bekende toevoegingen en nieuwe features.

Tijd voor de lijstjes

De web-versie van de Stadia Store is gelanceerd en we zagen toevoegingen waar de community om heeft gevraagd sinds de release van de Founder's Edition. Bijvoorbeeld de game-demos, die behoorden initieel niet bij de Stadia Store waardoor gebruikers graag wilden weten hoe lang ze een game konden spelen en die toch nog konden inleveren. Nu kunnen spelers zorgeloos een demo-versie van een game spelen om te kijken of het iets voor ze is of niet.
Ook konden we verschillende game-lijsten zien die gebruikers moeten helpen om de juiste game te vinden in het aanbod. Het gaat om deze categorieën: Best of Stadia, Stadia Pro Games, More to Discover en All Games. Via stadiasourcekwamen we er echter achter dat wanneer je de URL aanpast door de cijfers aan het einde te veranderen, je andere lijsten kan zien die niet op de hoofdpagina staan. De meeste van die verborgen lijsten zijn echter nog leeg, wat verklaart waarom ze niet op de hoofdpagina staan.
Een aantal van die nieuwe lijsten zijn Game Gifting, Game Pre-Ordering, Game Demo's en Early Access. Dat zijn allemaal features die de community graag op Stadia wilde zien en die er dus aan gaan komen. Er is er ook eentje die Trials heet en we gaan ervan uit dat dit om Game Trials gaat, de vraag is dan wat het verschil wordt tussen demo's en trials.
Er wordt ook iets over YouTube vermeld wat suggereert dat de integratie tussen beide platforms nog steeds op het programma staat, net als cross-platform. We wisten dat sommige games dat zouden ondersteunen, maar nu zien we het officieel neergepend.