Superhot Mind Control Delete op Google Stadia net als Doom 2016 en meer

Nieuws
donderdag, 20 augustus 2020 om 9:58
Superhot Mind Control Delete op Google Stadia net als Doom 2016 en meer
Er zijn weer gloednieuwe games op Google Stadia te spelen waaronder Superhot Mind Control Delete, Doom 2016, Rock of Ages 3, Spiritfarer en PGA 2K21.
Zoals gebruikelijk voegt Google wederom een aantal titels toe aan het Stadia-aanbod, ditmaal gaat het om vier gloednieuwe titels Superhot Mind Control Delete, Doom 2016, Rock of Ages 3, Spiritfarer en PGA Tour 2K21. Oftewel voor ieder wat wils.
Doom 2016 is de reboot van de iconische Doom-franchise, en is niet dezelfde game als Doom: Eternal waar je hier onze review van leest en die binnenkort een gloednieuwe uitbreiding krijgt. In Doom stap je in de schoenen van Doomguy en moet je in een hectische first person shooter langs hordes van demonen weten te komen. De gameplay ligt dichter bij het origineel in deze Doom dan in Doom: Eternal.
Superhot Mind Control Delete is de sequel van de bullet-time first person shooter Superhot, die ook in de Stadia Store te vinden is. De gameplay staat stil wanneer jouw personage stil staat, op die manier kun je inkomende kogels ontwijken en op een strategische manier elk level volbrengen. Het is een mengeling tussen een fps en een puzzelgame.
Verder komt Spiritfarer op de dienst uit, lees er hier meer over zoals de uitgever die over de titel vertelt en waarom het een emotioneel en verhaalgedreven avontuur is. Verder kunnen Pro-leden gratis aan de slag met Rock of Ages 3: Make & Break.