TPVision wil met Philips Stadia integreren in nieuwe Android TVs

Nieuws
dinsdag, 28 januari 2020 om 10:00
e54a26f57271ff67f70709090f506956
TPVision, het moederbedrijf van Philips, heeft tijdens de winterpersdag de plannen voor de toekomst blootgelegd en daar is een plekje voor Stadia bij.

Slimme televisies

Philips-televisies moeten in de toekomst allemaal integratie hebben met Google Stadia, dat maakte TPVision bekend tijdens de winterpersdag op Schiphol. De streamingdienst voor games moet dus geïntegreerd kunnen werken in de Philips-televisies, waarschijnlijk is dat pas voor volgend jaar omdat Philips alleen zeer stabiele Android-televisies wil gebruiken.
Het bedrijf gebruikt bijvoorbeeld nog steeds Android 9 Pie in plaats van Android 10 wegens veiligheid. Bij andere fabrikanten werden er bijvoorbeeld veel toestellen uit de productie gehaald omdat er problemen werden gezien, Philips heeft laten weten via emerce.nl dat het daar niet op zit te wachten.
Dat Philips bezig is met gaming is duidelijk te zien in de strategie van het bedrijf, zo kondigde het eerder al een speciale game-lijn aan van smart tv's aan die de vertraging flink moeten verlagen.
In ander Stadia-nieuws kan je hier lezen wat update 2.2 met zich meebrengt en kan je hier de plannen bekijken die Google heeft voor Stadia in 2020. Ten slotte is Cyberpunk 2077 helaas uitgesteld naar september, CD Projekt RED geeft daar echter een begrijpelijke reden voor.
Zou jij van televisiescherm veranderen voor een speciale Android-televisie van Philips? Waarom? Laat het ons hieronder weten of in onze Facebook-groep.