Wave Break releasedatum onthuld voor Google Stadia

Nieuws
woensdag, 24 juni 2020 om 8:00
badf7a68d91742cd731a8d9df1efc535
Wave Break heeft een releasedatum gekregen voor Google Stadia, ontwikkelaar Funktronic Labs maakte bekend wanneer de 'langverwachte' titel op Stadia uitkomt.

Skaten en varen!

Wave Break heeft van ontwikkelaar Funktronic Labs een releasedatum gekregen voor Google Stadia, de 'langverwachte' titel komt op Stadia uit op 23 juni 2020. Op Twitter deelde de ontwikkelaar dat bericht samen met een korte teaser die de look en feel van de game goed weet over te brengen.
Wave Break is een skate/vaar-game waarbij je in een Miami Vice-achtige wereld vol met kleuren, en criminelen, ronddwaalt om zo veel mogelijk punten te scoren via coole trucjes. Volgens ontwikkelaar Funktronic Labs zelf is het een skateBOATING game, de personages zitten dan ook in allerlei varende voertuigen van boten tot jetski's en meer. Er is bovendien genoeg te personaliseren in de game van je looks tot accessoires en meer.
In ander stadia-nieuws lees je hier welke games er deze maand voor Stadia Pro gratis zijn, komt Serious Sam 4 in augustus uit op de streamingdienst voor videogames en zal Crayta op 1 juli verschijnen op Stadia.