Win een JBL Quantum 400-headset ter waarde van 99,99 euro

Nieuws
vrijdag, 11 september 2020 om 16:40
JBL 5f5b8bd6742ae
PlayStadia geeft een JBL Quantum 400-headset weg aan zijn lezers. Het enige wat je moet doen om deel te nemen, is onze sociale mediakanalen volgen en je e-mailadres achterlaten. Volgende week trekken we een winnaar uit alle deelnemers die onze socials volgen, en die krijgt de headset toegestuurd.

Win een JBL-headset

PlayStadia trakteert, want we geven een JBL-headset weg. De Quantum 400 heeft een sterk geluid, ook in de lage tonen zodat je in games kan genieten van basgeluid. Het ontwerp van de oorschelpen zorgt ervoor dat je afgezonderd bent van storende omgevingsgeluiden, en het volume van deze hoofdtelefoon pas je aan door de knop op de oorschelpen. De headset komt ook met surroundgeluid zodat je altijd precies weet waar naderende voetstappen vandaan komen.
Verder kan je de microfoon naar beneden klappen als je even je vrienden wil toespreken wanneer je strijd in de Crucible van Destiny 2. Deze JBL Quantum 400 kan je verbinden via de hoofdtelefooningang of met usb.

Zo kan je deelnemen

Je kan deze JBL-headset ter waarde van 99,99 euro winnen door deel te nemen aan onze wedstrijd. Dat doe je via onderstaande link naar het wedstrijdformulier. De winnaar wordt volgende week via e-mail op de hoogte gebracht.