Youp van 't Hek blikt terug op vijftigjarige carrière in 'De Laatste Ronde'

Boeken
woensdag, 12 juni 2024 om 14:00
de laatste ronde
Na een carrière van meer dan vijftig jaar en duizenden voorstellingen, zwaait cabaretier Youp van 't Hek de pijp uit. Met zijn afscheidsvoorstelling De Laatste Ronde blikt hij terug op zijn rijke loopbaan en neemt hij afscheid van het publiek.
De voorstelling is een ode aan het leven, met al zijn ups en downs. Van 't Hek bespreekt de actualiteit, maar haalt ook herinneringen op aan zijn jeugd en carrière. Hij schuwt daarbij de scherpe observaties en kwinkslagen niet, die hem al die jaren kenmerkten.
De Laatste Ronde is meer dan een cabaretshow. Het is een ontroerend en humoristisch eerbetoon aan een van Nederlands grootste cabaretiers.
Naast de theatervoorstelling is er ook een boek verschenen met de titel De Laatste Ronde. In het boek vertelt Van 't Hek over zijn leven en carrière. Hij deelt anekdotes, grappen en overpeinzingen met zijn lezers.
Youp Van 'T Hek - De Laatste Ronde (2 CD) Image
Youp Van 'T Hek - De Laatste Ronde (2 CD)
EUR21.99
Op voorraad
Koop op bol.
De Laatste Ronde wordt voorgelezen door Youp van 't Hek en is vanaf nu hier te luisteren op Storytel. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Stytel, volg dan NieuwDezeWeek.