Nieuw op Storytel: Groeipijn: Achter je liggen de lessen en voor je de kansen

Boeken
woensdag, 20 maart 2024 om 10:26
groeipijn achter je liggen de lessen en voor je de kansen
Groeipijn: Achter je liggen de lessen en voor je de kansen is een inspirerend levensverhaal geschreven door Ray Klaassens.
In dit openhartige boek neemt Ray ons mee op een avontuurlijke reis door zijn leven.
Over de Auteur:
Ray Klaassens, geboren in 1973, heeft een indrukwekkende achtergrond. Als officier gaf hij leiding bij het Wapen der Genie, het Korps Commandotroepen en de AIVD. In 2014 startte hij de onderneming Triangular Group, waar hij opleidingen levert aan organisaties binnen het veiligheidsdomein. Met meer dan 450 medewerkers is zijn bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Ray spreekt regelmatig over persoonlijk leiderschap en leidinggeven onder druk.
Het Verhaal:
Ray’s innerlijke vuur bracht hem van de straten en bossen van Helmond naar bijzondere en gevaarlijke oorden. Tijdens zijn avonturen in de jungle van Belize, bombardementen in Beiroet en missies in het Midden-Oosten ontdekte hij waardevolle lessen. Hij leerde dat je nooit groter wordt dan wat je omgeving je kan bieden. Groeien gebeurt buiten je comfortzone, en daarvoor zijn lef, discipline en doorzettingsvermogen nodig.
  • Groeipijn: Achter je liggen de lessen is hier te koop bij bol.com
Of het nu als commando, inlichtingenofficier, ondernemer, tv-persoonlijkheid of spreker is, Ray blijft zichzelf steeds weer uitdagen. De sleutel tot groei? Moeite doen, telkens opnieuw. Want groei zal altijd een beetje pijn blijven doen.
Vanaf juni staat Ray Klaassens (met meer dan 60.000 volgers op Instagram!) met zijn voorstelling Groeipijn! in de Nederlandse theaters. Een inspirerend verhaal dat laat zien dat jezelf zijn en blijven een avontuur op zich is.
Groeipijn: Achter je liggen de lessen en voor je de kansen kun je hier luisteren op Storytel. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Storytel, volg dan NieuwDezeWeek.