1923 Seizoen 2: Alles wat we tot nu toe weten

Films & Series
maandag, 08 juli 2024 om 15:59
1923 1
1923, de prequel van de populaire serie Yellowstone, is terug voor een tweede seizoen! Hier is alles wat we tot nu toe weten.
Wanneer komt het uit?
Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor seizoen 2 van 1923. De productie van het seizoen werd in juni 2023 uitgesteld vanwege de Writers Guild of America (WGA)-staking.
Aanvankelijk dachten we dat we het nieuwe seizoen eind 2023 konden verwachten, maar door de staking is dat nu onzeker. Paramount+ heeft nog geen nieuwe releasedatum aangekondigd.
Waar zal het over gaan?
Het eerste seizoen van 1923 liet Jacob (Harrison Ford) en Cara Dutton (Helen Mirren) achter terwijl ze vechten om hun ranch te overleven in het harde Montana van de jaren 1920. Ze werden geconfronteerd met droogte, een pandemie en een economische crisis, en moesten ook vechten tegen machtige vijanden die hun land wilden afpakken.
Seizoen 2 zal waarschijnlijk verder gaan met de Duttons terwijl ze deze uitdagingen blijven aangaan. We kunnen ook meer te weten komen over de jonge jaren van John Dutton I (John Dutton III in Yellowstone), de vader van John Dutton II.
<br>
Wie komt er terug?
De meeste cast van seizoen 1 keert terug voor seizoen 2, inclusief:
  • Harrison Ford als Jacob Dutton
  • Helen Mirren als Cara Dutton
  • Brandon Sklenar als Spencer Dutton
  • Julia Schlaepfer als Elsa Dutton
  • Timothy Dalton als Andrew Teeter
  • Michelle Randolph als Emma Dutton
  • Darren Mann als John Dutton Sr.
Er zijn ook een paar nieuwe toevoegingen aan de cast voor seizoen 2, waaronder:
  • Shia LaBeouf als een mysterieuze nieuwe figuur
  • Robert Patrick als Sheriff William Jankowski
  • Cara Delevingne als Margaret Dutton
1923 A Yellowstone Origine Story - DVD - Import zonder NL OT Image
1923 A Yellowstone Origine Story - DVD - Import zonder NL OT
EUR18.9929.99
Op voorraad
Koop op bol.
Is er een trailer?
Er is nog geen trailer voor seizoen 2 van 1923. We verwachten ergens in de komende maanden een trailer te zien, dichter bij de releasedatum van het seizoen.
1923 (2022) on IMDb
Waar kan ik het bekijken?
1923 is beschikbaar om te streamen op Paramount+ in de Verenigde Staten en Canada. In Nederland is de serie hier te zien op SkyShowtime.
Blijf op de hoogte!
We zullen dit artikel blijven updaten met de laatste informatie over 1923 seizoen 2. Of volg hier de Facebook pagina van NextPlay. In de tussentijd kun je de eerste aflevering van seizoen 1 bekijken om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen!
Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op SkyShowtime, of op de andere streamingdiensten, volg dan de dagelijkse updates op NieuwDezeWeek. Kijk voor Nederland hier en voor België hier.