Het einde van Yellowstone: laatste zes afleveringen gaan in november in première

Films & Series
zaterdag, 22 juni 2024 om 14:00
yellowstone
SkyShowtime heeft goed nieuws voor Yellowstone-fans, de familie Dutton keert op 14 november terug naar SkyShowtime voor het langverwachte tweede deel van het vijfde en tevens laatste seizoen van de wereldwijde hitserie. Het nieuws werd gisteren gedeeld door middel van een persbericht.
Paramount deelde, naast een première datum, ook een korte teaser trailer, die je hieronder kunt bekijken.
De productie van de laatste afleveringen van Yellowstone begon afgelopen maand in Montana. Yellowstone gaat over het leven van de Dutton-familie, geleid door cowboy John Dutton, die de grootste cattle ranch in de Verenigde Staten beheert. Drama en politieke intriges volgen als de ranch in conflict komt met verschillende antagonisten en grensgebieden, zoals een Indianen reservaat, een groeiende stad en het eerste nationale park van de VS.
Paramount kondigde afgelopen november aan dat het de releasedatum voor de laatste afleveringen van Yellowstone had uitgesteld tot november 2024 vanwege de SAG-AFTRA staking in 2023.
Waarschuwing milde spoilers voor het laatste deel van seizoen 5 hieronder:
Inmiddels weten we ook dat een van de meest geliefde personages van de serie, John Dutton, niet zal terugkeren voor de laatste afleveringen van Yellowstone. Kevin Costner plaatste donderdag een video op Instagram om het nieuws met zijn fans te delen en zo een einde te maken aan langlopende speculaties over zijn toekomst in de show en de talrijke spin-offs.

Hoewel Yellowstone dus tot een einde komt hoeven fans niet volkomen teleurgesteld te zijn, het Yellowstone universum wordt namelijk uitgebreid. Er wordt op dit moment gewerkt aan twee spin-offs met de werktitels van 1944 (een prequel) en 2024 (een vervolg). Echter is er nog niet veel bekend over deze spin-offs, houd NextPlay in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Het eerste deel van Yellowstone is hier te streamen op SkyShowtime. Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op SkyShowtime, of op de andere streamingdiensten, bekijk dan NieuwDezeWeek.