Bekijk nu de officiële trailer van JACKPOT!

Films & Series
woensdag, 03 juli 2024 om 10:18
gtlo 2025 ut d25 230406 mcfdan 14519 r
Awkwafina en John Cena schitteren in nieuwe actie-komedie
JACKPOT! is een krankzinnige actie-komedie over een grote loterij met een twist: diegene die de loterijwinnaar weet te vermoorden, kan legaal aanspraak maken op de miljarden tellende jackpot. Regisseur Paul Feig (THE HEAT en SPY) brengt de getalenteerde comédienne Awkwafina en de komedie acteur John Cena bij elkaar in een overweldigende film vol actie.
Binnenkort vindt in Californië voor het eerst de 'Grote Loterij' plaats. De catch: vermoord de winnaar voor zonsondergang om de jackpot van vele miljarden dollars legaal op te eisen. Wanneer Katie Kim (Awkwafina) naar Los Angeles verhuist, komt ze per ongeluk in het bezit van het winnende lot. Wanhopig om de hordes jackpotjagers te overleven, moet ze met tegenzin samenwerken met amateur loterijbeschermer Noel Cassidy (John Cena), die er alles aan zal doen om haar tot zonsondergang in leven te houden in ruil voor een deel van haar geldprijs. Noel moet het echter opnemen tegen zijn gelikte rivaal Louis Lewis (Simu Liu), die ook koste wat kost Katie's commissie wil innen.
De trailer zit vol met actie, humor en gekte, en laat zien dat JACKPOT! een heerlijk vermakelijke film is voor iedereen die even wil lachen en ontspannen.
Naast Awkwafina en John Cena spelen ook Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), MGK, Seann William Scott, Marian Green, David Conk en meer in de film.
JACKPOT! is geregisseerd door Paul Feig en geschreven door Rob Yescombe.
Jackpot! (2024) on IMDb
JACKPOT! is vanaf 15 augustus exclusief te zien op Prime Video. Wil je weten wat er dagelijks nieuw is op Prime Video, of op de andere streamingdiensten, volg dan de dagelijkse updates op NieuwDezeWeek. Kijk voor Nederland hier en voor België hier.