Binnekort op Apple TV+: Sugar

Films & Series
donderdag, 07 maart 2024 om 15:52
sugar
Privédetective Sugar onderzoekt de mysterieuze verdwijning van Olivia Siegel, de kleindochter van een legendarische Hollywoodproducent.
Colin Farrell speelt John Sugar, een Amerikaanse privédetective die op zoek gaat naar de mysterieuze verdwijning van Olivia Siegel, de geliefde kleindochter van de legendarische Hollywood-producent Jonathan Siegel. Terwijl Sugar probeert te achterhalen wat er met Olivia is gebeurd, komt hij ook familiegeheimen van de Siegels op het spoor, sommige recent en andere al lang begraven.
Naast Colin Farrell bestaat de cast uit onder andere Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, James Cromwell, Anna Gunn, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Sydney Chandler en Alex Hernandez.
Sugar belooft een intrigerende mix van mysterie, drama en onthullingen te zijn, en fans van het detectivegenre zullen zeker uitkijken naar deze nieuwe serie op Apple TV+. De serie zal wereldwijd debuteren met de eerste twee afleveringen op vrijdag 5 april 2024 op Apple TV+. Daarna wordt er wekelijks één nieuwe aflevering uitgebracht
Sugar (2024) on IMDb
Sugar bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 5 maart hier te zien op Apple TV+. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Apple TV+ of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.