Trailer Alert: De officiële trailer Fallout

Films & Series
donderdag, 07 maart 2024 om 15:14
fallout
Vandaag onthult Prime Video de officiële trailer voor de post-apocalyptische serie Fallout, gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden.
De trailer toont de wereld van Fallout en de kenmerkende donkere humor. Hierin is te zien hoe ‘Vault Dweller’ (bewoonster van een nucleaire schuilkelder) Lucy (Ella Purnell) worstelt om zich te adapteren aan de gevaarlijke door straling verwoeste wereld. Ook maken we in de trailer kennis met Moldaver (Sarita Choudhury) en Ma June (Dale Dickey). De achtdelige serie is vanaf 11 april wereldwijd te zien op Prime Video, een dag eerder dan vooraf aangekondigd.
In de serie spelen Ella Purnell (Yellowjackets), Aaron Moten (Emancipation) en Walton Goggins (The Hateful Eight) de hoofdrollen. De cast van de serie wordt aangevuld met Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) en Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).
Amazon MGM Studios en Kilter Films produceren in samenwerking met Bethesda Game Studios en Bethesda Softworks. Jonathan Nolan regisseerde de eerste drie afleveringen van de serie.
De serie Fallout is vanaf 11 april te zien op Prime Video. Wil je dagelijks weten wat nieuw is op Prime Video of de andere streamingdiensten, volg dan NieuwDezeWeek.
Instagram - @FalloutonPrime